Image

Tóth György

 

1982 januárjában születtem. Gyöngyösön. Már gyermekként is szerettem emberekkel foglalkozni. A masszázzsal és korrekciós kezelésekkel is korán, 13 évesen kezdtem el foglalkozni egy állatorvos támogatása és felügyelete mellett. Ekkor még csak állatokkal, de 1997 márciusától már emberi masszázsokkal is elboldogultam. Ifjúkori éveimet is folyamatos gyakorlással és tapasztalatszerzéssel töltöttem.

2012 szeptemberében költöztem Budapestre, hátrahagyva korábbi munkáimat, véglegesen a kezelésekre tettem fel az életemet, azóta főállásban csak ezzel foglalkozom. Folyamatosan fejlesztem a technikáimat, hogy minél hatékonyabban tudjam végezni a kezeléseket. 2012 óta 20.000-nél is több masszázst és testkorrekciós kezelést végeztem el.

A pandémiás időszak alatt több időm volt önmagamra és családomra fordítani. Némileg változtattam a kezelési technikámon, mellyel még hatékonyabbá tettem a kezeléseket, a masszázs technikámat pedig egyedivé, gyakorlatilag utánozhatatlanná tettem. 

Mind technikailag, mind személyiség szinten új iránya fordultam, a holisztikus látásmódot helyeztem az előtérbe, mely által nemcsak a test, hanem a lélek állapotát is figyelembe veszem. A masszázsom érdekessége, ún. koreográfiás masszázst alkalmazok. Az aktuális zene és a kezelt személy energetikájára épül fel a masszázs. a test szinte hangszerként él a kezeim alatt. különlegessége még a masszázsnak, hogy akár két kézzel négy kezes masszázsélményt tudok biztosítani, mégpedig olyan formán, hogy a kezem a test két végpontja között saját ritmust és dinamikát járnak. A zenei felhozatalom pedig igen széleskörű, sok stílus képviselteti magát. Minden hónapban új programot írok, így mindig új élményeket tudok biztosítani.

Céljaim

 

 

 

Életfeladatomnak tekintem, hogy tudjak segíteni azok számára, akik hozzám fordulnak segítségért. Igazából számomra ez nem cél, hanem életút.

Korunk rossz szokása, hogy a legtöbb ember mozgásszegény életmódot folytat. A rengeteg számítógépen végzett munka tetézi a mozgáshiányt. Sokan ráadásul természetellenes pózban ülnek az asztal előtt. A Home Office pedig a megfelelő tárgyi eszközök hiánya miatt méginkább segíti a test egyensúlyának megbomlását. Ezek után dominóként esik szét a tartás, a test dinamikája. Befeszülnek, becsomósodnak az izmok, mely először csak esztétikai elváltozással, majd fizikai fájdalmakkal is járhatnak.

Igyekszem mindenki számára a legtöbbet nyújtani, de mivel hozott anyagból gazdálkodom, ezért az eredmény nagyban függ a kezelt személy alapállapotától.

Fontosnak tartom, hogy ne csak a test, hanem a lélek és a szellem is egyensúlyba kerülhessen, hiszen ép testben ép lélek lakozik. Az ember életét hihetetlen mértékben befolyásolják a fájdalmak és mozgási nehézségek. A kezelések során ezt igyekszem az okokat feltárni, s azokat megszüntetni. Nem vagyok híve a tüneti kezelésnek. A fájdalmak tompítása csak a szirénák lekapcsolását jelentik. Annál inkább az okokat szeretem feltárni és ha lehet, a megoldást megmutatni számotokra. Előfordulhat, hogy bizonyos állapotokhoz már kevés a kezelés, más irányban kell keresni a megoldást. Fontos, hogy a masszázs mellett legyen lehetőség szerint rendszeres testmozgás.

A testkorrekciós kezelés alapja klasszikus csontkovács kezelés és a Yumeiho, melyet saját tapasztalataimra építve teljesen át dolgoztam, s kialakítottam egyedi módszereimet. Ezt mind a mai napig folyamatosan csiszolgatom a visszajelzések alapján.

 

Bár hosszú ideje járom ezt az utat, de teljességgel, igazi szenvedéllyel élvezem azt amit csinálok! Ha a motivációm megszűnik, akkor befejezem ezt az utat. Szenvedély nélkül nem tudnám tovább végezni a hivatásomat. Ha te is szeretnél részese lenni annak az érzésnek, melyet biztosítani tudok számodra, szeretettel várlak!

Image
0
Kezelés
0
Éves múlt
0
Év folyamatos gyakorlat

A kezelések várható hatásai:

A kezelések során testi és mentális oldalról egyaránt változások várhatóak

-Jobb, egyenes testtartás

-Könnyedebb légzés

-Jobb vérkeringés

-Dinamikusabb mozgás

-Szervi problémák is megoldódhatnak

-Csökken a fájdalom, vagy meg s szűnik 

-Lazább izmok

-Nagyobb állóképesség

-Nagyobb terhelhetőség

-Jobb egyensúly

-stb.

-Jobb közérzet

-Belső egyensúly

-A pillanat könnyebb megélése

- Erősebb éntudat

-Nyugodtság

-Kreativitás, fokozódása

-Határozottság fokozódása

-Stb.

EB Messenger Chat

Ez a webhely cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt kínáljon a felhasználóknak. Kérem fogadja el