Kezelési feltételek

 


A 2017-es év szabályváltozásai miatt a nyugtaadási kötelezetség lehetősége megszűnik. Helyette számlaadási kötelezettség lép életbe, mely magával vonzza a kötelező adatszolgáltatást is. Ezért mindenkinek kötelező kitöltenie 2017-től a számlázási űrlapot. Későbbi vásárlás esetén nincs szükség az újra kitöltésére, ha nem történik tartalmi változás, ugyanis az adatbázisból az adatok kiolvashatóak lesznek. A szolgáltatás igénybevétele után elektronikus számla kiállítása történik, melyet a megadott e-mail címre küldünk ki időbélyeggel ellátva.

Kedvezményes bérletvásárlás: Lehetőség van kedvezményes bérlet és ajándékkártya vásárlásra is. Csak 3 vagy 6 alkalmas egységekben lehet bérletet vásárolni. A bérletek/ajándékkártyák érvényessége vásárlástól számított 6 hónap.

A bejelentkezés automata időpontfoglaló rendszeren keresztül történik. 30, 60, és 90 perces opciók között lehet választani. A korrekciós kezelés hossza 8-10 perc, a többi masszázs, melyet akár tetőtől talpig te állíthatsz össze. A korrekciós kezeléshez technikailag elegendő a 30 perces opció.

Természetesen csak masszázsra is van lehetőség testkorrekciós kezelés nélkül.

Kezelések lemondása: A kezelést megelőző 24 órával lehetséges, az ezen belül történő lemondás pótdíj 1000 Ft

A kezelés frissítő, közérzet javító szolgáltatásnak minősül, nem tekinthető egészségügyi, orvosi és gyógytevékenységnek!

A kezelésen mindenki saját felelősségére vehet részt.

Ha erős félelmeid vannak, inkább ne gyere. Ha kezelést közben ezt érzem, meg fogom szakítani azt. 

Kizáró okok:

A kezelésen való részvétel felső korhatára 65 év. Kivételt képeznek azok, akik csak masszázst kérnek, vagy már korábban jártak rendszeresen kezelésre, s jóváhagyást kaptak a folytatásra.

Akut gyulladás esetén a kezelés nem alkalmazható. Szív és érrendszeri problémák, esetén nem ajánlott. Epilepszia, nagy fokú csontritkulás, Daganatos betegségek esetén pedig tilos.

 

Súlyhatárok:

Hölgyeknél: max 100 kg

Férfiaknál: max 120 kg

A kezelést a kezelő és a kezelt személy bármikor megszakíthatja, ha bárminemű kockázat észlelhető. Első a biztonság!